Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

PROLI BARBECUE SZÓSZ

Elkészítési idő: 10 perc
Alapanyagok:
-4 dl ketchup
-1 dl almaecet
-1 dl citromlé
-2 evőkanál Worchester
-2 evőkanál Tabasco (esetünkben chipotlés)
-2 evőkanál csípős mustár
-20 dkg nádcukor
-4 gerezd fokhagyma finomra vágva
-só
-frissen őrölt bors
A fentieket összekeverni és a sertéshúsra ész nélkül kenni. 

MÉG BARBECUE SZÓSZ 

BARBECUE OLDALAS

A barbecue oldalas egy ikonikus étel. Nemcsak azért, mert maga a barbecue is a szabad tűzön sütés netovábbja (amúgy sütőben is könnyen és tökéletesen elkészíthető, ez a recept is ezt mutatja be), de az oldalas az igazi, legfinomabb alapanyag a legízletesebb, legjobb barbecue-hoz.

Éppen megfelelően zsíros és ízletes ahhoz, hogy a húsnak és a fűszereknek az ízei kellemesen, tökéletes arányban érvényesüljenek. Tökéletesen kiélvezhető minden falatja, amikor az édeskés kéreggel sült húst leszopogatjuk a csontokról. És nem kell attól félni, hogy valami túl száraz hús elrontaná a barbecue egyik lényegét, az ízek tobzódását.

Magyar neve: Barbecue oldalas
Eredeti neve: Barbecue ribs
Adag: 6 személyre
Előkészítési idő: 10 perc
Pihentetés / kelesztés: 60 perc
Főzési / sütési idő: 4 óra 30 perc
Összesen: 5 óra 40 perc

Barbecue oldalas hozzávalók:

1 tábla oldalas (kb. 2,5-3,5 kg)
Barbecue száraz pác
Barbecue szósz
Kevés olaj

A barbecue oldalas akkor az igazi, ha minél nagyobb darabban sütöd a húst. Nincs akadálya, hogy szeletelt formában süsd, de kevésbé lesz ízletes (és rövidebb ideig kell sütni). Bármelyik hentesnél beszerezhető egész oldalas, ha 1-2 nappal előre szólsz, ezt egy tábla oldalasnak hívják. Ez kb. 2,5-3,5 kg, és mivel az oldalas nagyon csontos hús, kb. 4-8 személyre elég (étvágytól és a többi fogástól függően). A hentessel érdemes hosszában, a csontokon keresztül kettévágatni, ezt otthon nem tudod megtenni (hacsak nincs hentesbárdod). Utána a sütőd méretétől függően keresztbe már te is ketté tudod vágni. A hozzávalók tekintetében ebben a receptben nem írtam külön minden fűszert. Nagyon fontos, hogy mind a száraz pácnál (fűszerkeverék), mind a barbecue szósznál jó minőségű, valóban fűszerekből, és nem kémiai vegyszerekből készült alapanyagot használj. Ehhez találsz nálam is rendkívül egyszerű receptet, de mindkettő boltban is beszerezhető.

Здесь новые шаблоны для dle